Bisidder og ledsager funktion

Jeg skaber tryghed og er din støtte til lægesamtalen, til den ambulante behandling, før -under og efter operationen. Det kan være svært at bevare overblikket, holde styr på alle de vigtige informationer og samtidigt huske at stille de rette spørgsmål, derfor er det af stor betydning at have en bisidder med i de vigtige situationer. Jeg deltager med interesse for dig din situation.

Som bisidder er jeg dine ekstra øjne og ører. Jeg har som bisidder ingen ret til at foretage mig noget i din kontakt med sundhedsvæsnet, men vi kan på forhånd forberede en plan for hvad du skal huske at spørge om og hvad du gerne vil have drøftet. Efterfølgende kan vi gennemgå hvad som blev gjort, sagt og det videre forløb.

Ovenstående er eksempler på situationer hvor jeg træder til. Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

FacebooklinkedininstagramFacebooklinkedininstagram
Scroll to Top